Jump to content

Matförgiftad eller?


Annedm
 Share

Recommended Posts

Hej. Jag försöker hålla mig till kött, sallad och sås. Jag brukar när vi äter tacos bara äta grönsaker och kött men denna varma dag så åt jag chipsen. Lite mer än jag tänkt.. senare på kvällen började jag må illa och frysa sen kom alltihop upp och minuten efter kände jag mig helt frisk och kry.. Funderar så om det var dålig köttfärs eller något men ingen i familjen blev dålig.

Kan det har varit något med överätningen av majschips? Hmm någon som har en teori?

Link to comment
Share on other sites

Var det rena majschips? inget annat mjöl?

 

Om man har en veteproblematik i botten kan man korsreagera på majs som har sitt eget gluten och liknande proteiner som är problemet med vete.

 

Jag tänker som Petra på kyddan, fanns det vete i den?

 

Hade det varit magförgiftning tänker jag att du hade mått dåligt längre. Och att reagera så på kolhydraterna känns ovanligt.

Link to comment
Share on other sites

Kryddat hade jag gjort själv med "rena kryddor" får kolla på chipsen ifall de ändå innehåller vetemjöl kanske. Har ju blivit mycket bättre i magen sen jag började med LCHF så jag börjar fundera på om jag har varit glutenkänslig som min pappa är. Det där med korsreaktion var ju intressant.. hmm ja det var ju bra då låter jag kanske bli dem nästa gång.. ;-)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...