Jump to content

Tips på tillbehör till mögelost?


Ingvar.nilsson
 Share

Recommended Posts

Beror på hur strikt du vill vara... Jag har köpt balsamvinäger dadlar eller fikon på Oil&Vinegar. Funkar jättebra att doppa ost i.

Färska fikon? Paprika? Gurka? Champinjonhattar?

Om jag festar till riktigt ordentligt köper jag ett fåtal medjooldadlar. De är inte riktigt lika söta som vanliga dadlar. Att värma sådana med grönmögelost är fantastiskt gott.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...
  • 3 months later...

Cirka 60% av ett fikon är kolhydrater. Ett ganska stort torkat fikon väger cirka 15 gram. Ett fikon innehåller då cirka 9 gram kolhydrater. Så visst kan man äta något fikon tillsammans med mögelost om man vill det någon gång om man vill och inte triggas för mycket.

 

Vet inte vad marmelad innehåller men har svårt att tänka att den dessutom skulle innehålla tillsatt socker då fikon är så söta i sig.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...