Angelico Posted October 10, 2015 Share Posted October 10, 2015 Har blivit helt såld på denna smaksättare. Enkelt och gott. Använder den i kalla såser, i köttfärsblandningar och när jag gör pytt på musslor. Men kan den vara ohälsosam tro? Det verkar finnas lite osäkerhet om saken. Någon som har koll? http://www.kryddlandet.se/products/14-hickory-liquid-smoke.aspx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johanna07 Posted October 10, 2015 Share Posted October 10, 2015 https://www.paleohacks.com/carcinogens/thoughts-on-liquid-smoke-8393 (jag tycker det verkar ok) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelico Posted October 10, 2015 Author Share Posted October 10, 2015 https://www.paleohacks.com/carcinogens/thoughts-on-liquid-smoke-8393 (jag tycker det verkar ok) Ja, vad bra, det låter ju okej! Hemlagad majonäs med vitlök och hickory blev supergott till entrecote! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.