Gå till innehåll

Benbuljong koka egen


Recommended Posts

Tack för era svar, guld värt! =)

 

Jag misstänkte brosk, men ville få feedback från er med mer erfarenhet innan jag kokar vidare.

 

Jag äter redan gelatin i väntan på bättre, vill göra eget så jag att jag bättre vet var det kommer ifrån. Jag vill dessutom använda renen som dog för att bli mat till mig och min familj så mycket som möjligt. Jag ska be att få med brosk och leder vid nästa slakt, tyvärr ett tag till dess. =(

 

Tyvärr finns inte oxsvans att få tag på (de skulle försöka beställa hem eko), så jag kokar just nu fläsklägg, tyvärr inte eko. (Jag har lite problem med antibiotika-grisar och kraftfoder-kossor).

 

Tack igen för att ni tog er tid att svara. =)

Berätta sen hur det har gått. Kul att höra av andras erfarenheter.

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Du har klistrat in innehåll med formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa nytt...