Jump to content

University Returns $1 Million Grant to Coca-Cola


Rickard

Recommended Posts

  • 6 months later...

Joo visst är det lite tvetydigt och ibland även en del dubbelmoral. Men det är ju ändå bevisat att det finns en hel del fler aspekter på det hela. Man kan inte skylla allt på socker och vitt mjöl. Min mamma hade cancer men det gick i generna. Dock håller jag mig borta från socker och vitt mjöl så gott jag kan. Jag skriver om detta och mina upplevelser på min sida. Gå gärna in och kika, hoppas den även kan hjälpa dig. 

Link to comment
Share on other sites

Läkaren Nisse Simonsson skriver på Facebook ang denna video

Cancer och socker.

 

Jag har återigen sett Prof Ingemar Ernbergs mycket bra och spännande föreläsning om socker och cancer.Han är chef för tumörbiologen på Karlinska institutet. Föreläsningen sker på föreningen för integrativ medicin.

"Cancerceller tycks älska socker,Otto Warburg hade rätt för 90 år sedan.

 

Vi vet ju att Diabetiker typ 2 oftare får cancer än andra.Troligen på grund av flera mekanismer.

 

Dels kan cancerceller inte leva utan socker (glukos) dels genom att höga insulintoppar hämmar en broms av den cellväxtstimulerande molekylen IGF1.Systemen skall ju i kroppen balansera och IGF1 får alla celler,onda som goda att växa till.För att balansera finns ett ämne kallat IGF1BP,insulingrowt factor binding protein). Detta IGFBP hämmas av högt insulin i blodet. Under tiden innan man utvecklar sin D2 har man höga insulinvärden på grund av insulinresistens.Insulin verkar vara en inblandad part i hela systemet vid utveckling av cancer.Insulinet blir högt av högt intag av socker, kolhydrater,tex vitt bröd,pasta,ris och potatis.

 

Att cancerceller svälter ihjäl utan socker (glukos) visades redan 1924 av Otto Warburg.Dom har en helt annan omsättning av socker,det är en jäsningsprocess till skillnad från friska celler.Vilket Warburg alltså påvisade för 90 år sedan.Han fick för sin forskning ett Nobelpris 1931Och Ingemar E kommer i slutet av föreläsningen in på hur och varför.

Observera under föreläsningen på de bilder från PET undersökningar där man använder radioaktivt socker för att spåra tumörer.Den kraftiga uppladdningen av socker i tumörcellerna visar cancerns sockertörst.

 

Att Warburgs kunskaper låg i träda i många år berodde på att all tysk forskning ansågs smittad efter kriget.

Warburg arbetade i Tyskland under hela kriget och det bidrog väl en del.Men han anses nu vara en av förgrundsgestalterna inom biokemin under 1900 talet.Intressant var att Warburg var halvjude,men Hitler vars mamma hade dött av bröstcancer var cancerofob.Han hade en gång fått en liten godartad tumör på ena stämbandet bortopererad.

Warburg skulle som halvjude ha gasats som de andra halvjudarna.Men Göbbels gjorde om honom till kvartsjude och då fick han forska vidare

Det finns alltså all anledning att om man har en cancer dra ner på alla kolhydrater och leva på strikt LCHF.

 

Tyvärr har den här kunskapen inte nått de avdelningar där man behandlar med cellgifter,där man ofta sätter glukosdropp(rent socker) och där man efter behandlingen har ett stort utbud av allehande sockerdrycker.Bakelser,bullar för att hjälpa de av cellgifterna tillstukade cancercellerna att överleva.

Därför bör man noga tillse om man har en cancer inte äta kolhydrater socker alls veckan eller veckorna innan en cancerbehandling.Då blir rimligen cancercellerna försvagade och tillgängliga för behandling.

 

När jag föreläste om detta för ett gäng professorer i den sk.Vålådalsakademien blev jag av bruten av den encyklopediskt kunnige professor Tore Schersten.

Han berättade om en granne med en spridd cancer som ville överleva så länge att han fick vara med om ,tror jag,att ett barnbarn skulle ta studenten.Tore rådde honom att inte äta ett milligram socker kolhydrater utan satsa på fett ,bacon,ägg osv.

När den cancersjuke kom för kontroll i Lund efter några månader hade alla dottertumörer försvunnit utom en liten rackare i ena lungan som strålades bort.Cancern hade svälts bort. Professor Dick Kjellander chef för cancervården i Lund nickade igenkännande.

 

Att få bort sockret från cellgiftsbehandlingsavdelningarna torde dock vara omöjligt,sockret och sockerdroppen sitter tydligen i väggarna.Eller så har man ingen kännedom om Otto Warburg.

 

Det vore roligt om man på sina veckomöten på sjukhusen körde Ingemar Ernbergs föreläsning och tog en diskussion.

Till er som följer mina drapor

se föreläsningen dela den och så får vi se om kunskapen kan sprida sig underifrån.

Ni kan ju se till att dela den så att den sprider sig.

 

Https://www.youtube.com/watch?v=wF2GuqZGJd8

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...