Jump to content

Ett litet steg i rätt riktning


iAnna
 Share

Recommended Posts

"De kvinnor som konsumerade mycket sockrade drycker, vitt mjöl, rött kött och margarin löpte 29 till 41 procent större risk att drabbas av depression än de som åt mat som var mindre inflammationsdrivande."

 

Altså bör vi minska på rött kött.. eller?  :unsure::wacko:  :blink: 

 

Förutom att kossor fiser metan.. och inte lika mycket svavelväte.. det är kornas fel allt ihopa!

 

 För de som lider av koskräck altså! :o

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Man undrar hur de gick för de kvinnor som åt rött kött, men INTE margarin, socker, mjöl och sockrade drycker!!

 

...eller vänta, vi har ju en hel del såna kvinnor här!

Ja, det är ju sånt man kan grubbla på när ekologiskt nötkött är den enda "last" man har. Såg ju även i en av de andra artiklar som dök upp när man läste denna, att kaffe och olivolja skyddar, så då är inte ens kaffe en last :).

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...