lchfwinther Posted November 24, 2015 Share Posted November 24, 2015 Till och med jag skulle börja köpa i godishyllorna om de såg ut såhär i Svenska butiker http://www.aftonbladet.se/nyheter/article21822559.ab 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johanna07 Posted November 24, 2015 Share Posted November 24, 2015 Till och med jag skulle börja köpa i godishyllorna om de såg ut såhär i Svenska butiker http://www.aftonbladet.se/nyheter/article21822559.ab I Italien säljs skurna grönsaker i påse (inte olika sorter separerade som på bilden här). Jag tycker det är suveränt, blir ju jätte-enkelt att göra en snabb middag då, tex en gryta, soppa eller wok. Plus att om man går till slaktaren så skär de allt precis som man vill, så man behöver inte stå och kämpa i köket med slöa knivar. Ibland är det bättre på andra sidan stängslet! 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zepp Posted November 24, 2015 Share Posted November 24, 2015 På ICA har de börjat med påsar med litta utav varje! Kul tycker jag.. för dem som saknar kniv eller är lat! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lchfwinther Posted November 24, 2015 Author Share Posted November 24, 2015 Väldigt praktisk framför allt för ensamhushåll eller om man som jag är ensam om att äta vissa grönsaker, betalar hellre lite mer istället för att få kasta hälften av grönsakerna för att de inte håller sig fräscha 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andush Posted November 24, 2015 Share Posted November 24, 2015 Förstår inte poängen? Detta finns ju redan på var och varenda ICA/Konsum i och med salladsbufféerna. Brukar själv plocka ihop där om man ska göra en måltid för två med många ingredienser i stället för att köpa hela grönsaker och få både arbetet och spillet på köpet. Billigt är det väl inte direkt men bekvämt och definitivt resurseffektivt. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ti Ti Posted November 25, 2015 Share Posted November 25, 2015 Förstår inte poängen? Detta finns ju redan på var och varenda ICA/Konsum i och med salladsbufféerna. Brukar själv plocka ihop där om man ska göra en måltid för två med många ingredienser i stället för att köpa hela grönsaker och få både arbetet och spillet på köpet. Billigt är det väl inte direkt men bekvämt och definitivt resurseffektivt. Fast på salladsbufféerna ska det ju även rymmas proteiner och - hu vale - olika kolhydratkällor, så det är ju sällan lika många olika sorters grönsaker som på bilden i artikeln. Brukar ibland köpa frukost från salladsbuffén på det ICA Nära som ligger närmast jobbet - kokta ägg som jag stoppar i en kaffemugg, för att jag inte vill släpa på den stora salladsbyttan. Och så smör och majonnäs i kylen på jobbet. Och örtsalt i skåpet... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johanna07 Posted November 25, 2015 Share Posted November 25, 2015 Förstår inte poängen? Detta finns ju redan på var och varenda ICA/Konsum i och med salladsbufféerna. Brukar själv plocka ihop där om man ska göra en måltid för två med många ingredienser i stället för att köpa hela grönsaker och få både arbetet och spillet på köpet. Billigt är det väl inte direkt men bekvämt och definitivt resurseffektivt. Jag menar påsar med skurna grönsaker som man oftast inte äter råa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoppetossa Posted November 25, 2015 Share Posted November 25, 2015 Hej Johanna07. Jag vill tacka dig för dina kloka inlägg angående kopplingen kost/ nutrition. Tack vare dig hittade jag Rhonda Patrick och gör nu hennes smothie som jag såg på youtube. Kämpar på med att lära mig äta lever och finhackar nu kycklinglever i köttfärssåsen. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johanna07 Posted November 25, 2015 Share Posted November 25, 2015 Hej Johanna07. Jag vill tacka dig för dina kloka inlägg angående kopplingen kost/ nutrition. Tack vare dig hittade jag Rhonda Patrick och gör nu hennes smothie som jag såg på youtube. Kämpar på med att lära mig äta lever och finhackar nu kycklinglever i köttfärssåsen. Tack! Finhackad och insmugen i köttfärs med mycket kryddor brukar vara en bra plan för lever 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Y62 Posted November 25, 2015 Share Posted November 25, 2015 Lever som är så gott! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jala Posted November 26, 2015 Share Posted November 26, 2015 Lever är nyttigt och skall ätas rå. Får ej beblandas med tveksamma ingredienser. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.