Ekofilosophie Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 Hej på er! Här kommer ett gott recept på en rotsellerikaka. Min favorit-gratäng utan grädde och ost http://ekofilosophie.com/2015/12/07/rotsellerikakan/ 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Sara* Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Piggapeggy har ett kanonrecept på LCHF recept på en vitkålksgratäng "worth killing for". Mums. Jag fixar inte att få in länken trots många försök. Men tipsar er om att söka på det. //Sara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelico Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Piggapeggy har ett kanonrecept på LCHF recept på en vitkålksgratäng "worth killing for". Mums. Jag fixar inte att få in länken trots många försök. Men tipsar er om att söka på det. //Sara Den bloggen verkar vara borttagen eller på annat sätt ej tillgänglig. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jala Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Försök här. https://www.bloggportalen.se/BlogPortal/view/BlogDetails?id=144887 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johanna07 Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 http://piggapeggy.se/2014/may/kramig-vitkalsgratang-lchf.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoscha Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Jag får inte fram någon av sidorna på en telefon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelico Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Inte jag heller, på datorn. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johanna07 Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Krämig vitkålsgratäng (4 personer) 1/2 vitkålshuvud 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl grädde 1 dl creme fraiche 1 tsk sambal olek Salt och peppar Riven ost Gör så här: Sätt ugnen på 200 grader.Strimla vitkål och lök och hacka vitlök. Fräs detta i rikligt med smör i en panna. När kålen mjuknat något häller du på grädde och creme fraicht samt kryddor (snåla inte med salt och peppar). Smaka av och låt puttra i ca 5-10 minuter.Häll över vitkålsblandningen i en ugnsfast form och toppa med riven ost. Gratinera i ca 20-25 minuter, tills gratängen fått fin färg. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lchfwinther Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Min vitkålsgratäng hittar ni på min receptblogg http://www.winthers-skafferi.se/i/t29347400/vitk%C3%A5l 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest AlexmenBet Posted September 27, 2016 Share Posted September 27, 2016 Gräslökssalt - ca 100 g gräslök mixas med 1-2 msk salt och torkas och sen finfördelas. Ljuvligt till färskpotatis bl.a. Ugnspannkaka med äpple och bacon har jag alltid ca 1 dl gräslök i till en långpanna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inez Posted September 27, 2016 Share Posted September 27, 2016 Gräslökssalt verkar användbart och bra. Tack för tipset. Och bacon är ju toppen-mat. Potatis, ugnspannkaka och äpplen avstår jag dock ifrån sedan jag började äta enligt LCHF. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.