stoscha Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 http://www.lchfarkivet.se/lchf-recept/zucchinibaguetter/ Använder mitt favverecept för att prova vörtbröd till julbordet. Jag brukar ha blandat hasselnöts och mandelmjöl eftersom det blir mera "mörk" smak då. Sen har jag i mera salt och 1 msk vinäger. Denna gång hade jag en halv påse med vörtmix i också, men vad kan jag använda i stället för sirap? Det smakade inte riktigt så man behöver nog nån sötma i brödet. Jag har erythrol hemma men jag tror jag behöver en mer "djup" smak. Jag bakar nästan aldrig numera så jag behöver tips från er som är mer erfarna 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bitte Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Jag använder ingen sötning alls. Så här gör jag mitt vörtbröd: http://nutriavans.se/vortbrod/ 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoscha Posted December 23, 2015 Author Share Posted December 23, 2015 Jag använder ingen sötning alls. Så här gör jag mitt vörtbröd: http://nutriavans.se/vortbrod/ Jo men jag har kolhydratare på julmiddag så jag vill att det ska smaka någorlunda lika. Jag klarar mej helt utan all sötnong men inte de. Jag har gjort eget julgodis också till julklappsöppningen med erythrol och torkade tranbär istf russin... (inte alls dumt faktiskt) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kareng Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Om jag var du skulle jag nog fuska med honung istället för något annat sötningsmedel. Kanske värsta formen av sött men ändå naturligt och så mycket blir det ju inte per skiva. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kjell Granelli Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Jag har i lite russin för sötma. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inez Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Jag har köpt en färdig sötsliskig vörtlimpa till gästerna och ger tusan i att äta av den själv Då slipper jag förföras av den ljuvliga doften av nybakat konventionellt sötebröd. Håller mig till LCHF-brödet för egen del, och de som vill smaka är välkomna... JAG ÖNSKAR ALLA EN FRIDFULL JUL OCH ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR med riktig mat som får oss att må bra! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EVS Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Kan det funka att söta med rivet äpple? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoscha Posted December 23, 2015 Author Share Posted December 23, 2015 Kan det funka att söta med rivet äpple? Det var en trevlig ide Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.