ghanna Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Jag gillar verkligen leverpastej! Leverpastej på mackan har jag alltid tyckt var kalas, gärna med ett glas Oboy till.. rena sockerchocken alltså hehe.. Några tips på vad man kan äta till det när man inte äter bröd längre? (att baka lchf-bröd är inget alternativ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jala Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 http://forum.kostdoktorn.se/topic/4237-leverpastej/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ostgoten Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Jag tycker att en bit leverpastej är gott på en gurkskiva! 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petra183 Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Ät den med kniv och gaffel tillsammans med någon mjölksyrad grönsak. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zepp Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Leverpastej/pate.. kan ätas till frukost/med ett/två ägg till frukost! För närvarande får min mor leverkorv, kalvsylta och ägg till frukost! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Sara* Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Jag tror oxå att Leverpastejskiva m gurka rätt upp o ner är helt ok. Ska testa nästa gång jag får chansen. Om man är lite liberal kan man säkert ta bostongurka m skivan. Mums Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zepp Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Leverpastej, gurkskiva och majo är skitgott! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghanna Posted January 2, 2016 Author Share Posted January 2, 2016 http://forum.kostdoktorn.se/topic/4237-leverpastej/ Jo, jag använde sökfunktionen, men jag tyckte att den trådstartens vinkel på leverpastej skilde sig betydligt från min ("kan man äta leverpastej, vilken isf?" vs min "vad kan jag avnjuta leverpastej ihop med när jag inte äter bröd?".). Två helt skilda frågeställningar alltså. Sen kanske nån invänder och tycker att allt som handlar om en viss matvara ska samlas i en och samma tråd oavsett vilken aspekt som ska diskuteras, men det är väl en smaksak. Jag tycker det blir rörigt. Tack för tipset om att bre leverpastejen på en gurka rätt upp och ner, det låter skitgott! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.