Erik 2 Posted April 6, 2016 Share Posted April 6, 2016 Ann Fernholm skriver om SLVs senaste dumhet. Finns det något annat som vi stoppar i oss som kräver tillvänjning? Broccoli, ärtor, rött kött, vitt kött, fisk, äpple, sallad osv osv ? Varför är det så viktigt att vi får i oss gluten att det utfärdas särskilda föreskrifter istället för en blank varning. Tycker SLV att gluten är essentiellt? Är inte det starkaste beviset för att gluten är farligt just att SLV måste utfärda föreskrifter. Sen är det ju tragiskt att de har fel dessutom. Man kan inte vänja sig vid gluten hur många gånger ska det behöva sägas? Vems ärenden går SLV egentligen? Varför pushar de gluten? http://ettsotareblod.se/livsmedelsverkets-spekulerar-aterigen-kring-bebisar-och-gluten/ "Att Livsmedelsverket ändrar rekommendationerna är viktigt. Men återigen drar myndigheten slutsatser som inte har något som helst stöd i vetenskapen. I pressmeddelandet skriver de: Nya forskningsresultat pekar på att det viktigaste för att minska risken för glutenintolerans är att långsamt vänja spädbarn vid små mängder gluten. Däremot har tidpunkten för introduktion inte så stor betydelse och inte heller att gluten introduceras under samtidig amning. Inget i forskningen tyder på att en långsam introduktion skulle kunna vänja bebisar vid gluten. " 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.