Petra183 Posted April 18, 2016 Share Posted April 18, 2016 Jag brukar baka en del LCHF-bröd och gör även pannkakor ibland. Bröden och pannkakorna är goda och jag håller mig inom 20-25 g kolhydrater per dag, även om jag äter dem och de triggar mig inte till överätning. Så långt allt väl, men innehåller de antinutrienter eller något annat som man bör vara uppmärksam på och som gör att man kanske bör avstå eller minska på brödmängden och välja något annat att äta istället? De ingredienser som jag använder, i varierande mängd beroende på vilket recept jag följer, är bl a fiberhusk psylliumfrön hela linfrön, mindre än 2 msk per dag, krossade använder jag inte sesamfrön mandel eller mandelmjöl sesamfrön solroskärnor pumpafrön chiafrön pofiber Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.