Jump to content

Recommended Posts

Jag brukar baka en del LCHF-bröd och gör även pannkakor ibland. Bröden och pannkakorna är goda och jag håller mig inom 20-25 g kolhydrater per dag, även om jag äter dem och de triggar mig inte till överätning. Så långt allt väl, men innehåller de antinutrienter eller något annat som man bör vara uppmärksam på och som gör att man kanske bör avstå eller minska på brödmängden och välja något annat att äta istället?

 

De ingredienser som jag använder, i varierande mängd beroende på vilket recept jag följer, är bl a

  •  
  • fiberhusk
  • psylliumfrön
  • hela linfrön, mindre än 2 msk per dag, krossade använder jag inte
  • sesamfrön
  • mandel eller mandelmjöl
  • sesamfrön
  • solroskärnor
  • pumpafrön
  • chiafrön
  • pofiber
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...