Jump to content

Vi söker provsmakare


Bona Vivo

Recommended Posts

Det finns inte så många LCHF-produkter att välja på i affären men det tänker vi ändra på. De ska dessutom alltid ha en ärlig och korrekt beskrivning av innehåll och näringsvärde. Nu under våren och sommaren kommer vi att ha provsmakning av vår första produkt och söker därför deltagare till detta.

 

Läs mer om kvalificering här och registrera dig i formuläret på: http://www.bonavivo.se/nyheter/provsmakare/

 

Hjärtligt välkommen

Bona Vivo

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Vad är det för slags produkter det gäller?

Hej

Det är produkter med lite kolhydrater i kategorierna mat, bröd, snacks och tillbehör.

Vi kan inte svara specifikt på enstaka produkt eftersom det dels inte är beslutat om vilka varianter som kommer att testas eller i vilken ordning, sedan vet vi inte heller hur produkterna kommer att mottas av testpanelen vilket kan resultera i att vi inte producerar allt som testas.

Därför finns heller ingen lista över kommande produkter innan de testats och ev kommer att finnas i butik.

Vi kommer däremot att tydligt informera de som ingår i testerna om både produkt samt noggrant specificera innehåll och näringsvärde, där vi anlitat ett stort svenskt labb som mätt näringsvärdet i produkterna innan testerna.

Link to comment
Share on other sites

Det låter intressant, men då skulle jag vilja veta mer om vem som står bakom. Det finns bara en adress på hemsidan. Det kan ju vara vem som helst. :unsure:

Eftersom detta är i ett tidigt startskede så är det mycket riktigt "vem som helst" tills dess att produkterna och varumärket dyker upp i hyllorna i affären. De flesta varumärken och produkter är såklart okända innan de kommer ut på marknaden. Oavsett så är det såklart helt frivilligt om man vill vara med och prova produkterna eller inte. Se gärna informationen på hemsidan om varför vi gör detta och vilken vision vi har.

Link to comment
Share on other sites

Ja, berätta gärna mer om hur ni tänker. Själva grejen med LCHF är just att det inte krävs speciella produkter, det handlar om rena råvaror.

Det stämmer bra att det inte krävs speciella produkter, men att det inte krävs betyder inte att det inte saknas av människor. Det finns många som önskar att det fanns mer på hyllorna i butiken för att underlätta sitt intag av LCHF. Hur olika personer gör för att inta denna näring är väldigt olika, och även en produkt som innehåller ingredienser av rena råvaror med en äkta innehållsförteckning kan såklart vara en välkommen lösning hos många.

Se gärna informationen på hemsidan om varför vi gör detta och vilken vision vi har.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Hur har ni tänkt att märka era produkter? Vad ska det stå på dom så vi som äter LCHF hittar dom?

Man kommer att känna igen namnet/varumärket så när man ser en förpackning med namn och logo från Bona Vivo så vet man att det är gjort för oss som äter LCHF. Sedan kommer det att finnas tydlig information på alla förpackningar för att man lätt ska kunna välja rätt. Däremot kan man inte märka förpackningen med förkortningen LCHF eftersom det är otillåtet.

Det ska alltid finnas korrekt information när det kommer till ingredienser och näringsvärde. Inget fusk!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jag har läst det lilla som fanns på hemsidan. Varför och vilken vision säjer inget om vem eller vilka som står bakom. Hemsidan är helt anonym.

Hemsidan kommer att vara anonym ett tag till. Men vi som står bakom är inbitna LCHF-are och brinner för att underlätta för alla som vill äta LCHF och för riktig mat utan fusk. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...