Jump to content

Odla nyttiga mag- o tarmbakterier


DRAKULLA
 Share

Recommended Posts

Jag har senaste dagarna gått och funderat över att  själv prova att syra grönsaker.

 

Jag äter köpt surkål  ibland och vill utöka "växtligheten" lite. 

 

Läste i senaste Måbra- tidningen om just vikten av att ta hand om mag- och tarmbakterier.

 

Läste också det här på NA idag, intressant och kanske lite oväntat resultat av forskning på probiotika: 

 

http://na.se/nyheter/orebro/1.3802620-goda-bakterier-ger-mindre-stress

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Tack för tipsen!

Det är väl bara att köra igång.

Är det något särskilt som man bör tänka på förutom rena burkar?

Kan man blanda vilka grönsaker som helst i samma burk?

Hur länge håller sig bakterierna i öppnad burk ungefär?

Använder man enbart råa grönsaker eller förkokar man något ex. blomkål?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...