Jump to content

Goliath
 Share

Recommended Posts

Hej!

 

Long time no see :)

 

Har en fråga til alla er som pressar egna frukt och grönsaksjuicer. Va gör ni med resterna? Alltså fruktköttet/fibrerna? Smarta recept och tips på saker man kan göra med resterna mottages med tack! Såg tex ett exempel härinne, och det vara scones gjorda på resterna av pressade morätter och rödbetor..

 

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Undviker frukt, äter några bär hela. När det finns blodapelsin äter jag en hel ibland.

 

Grönsaker juicar jag inte, jag kör ofta grönsaker (med betoning på "grön") i mixern så att jag får i mig allt inte bara vattnet. 

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Jag gör aldrig juice eller ens smoothies. Jag dricker vatten samt kaffe med kokosolja och äter mat gjord på fräscha ekologiska råvaror, med en stor andel färska ovanjordsgrönsaker. Ibland blir det bär och vispgrädde till efterrätt.

 

Det betyder inte att jag tycker att alla andra ska göra som jag, var och en måste själv ta ställning till vad man stoppar/häller i munnen och varför. Och kanske är detta VARFÖR det viktigaste, att förstå varför man gör som man gör.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...