Timoat Posted July 6, 2016 Share Posted July 6, 2016 Jag imundigar ca 100 g opastöriserad surkål och 40 g potatismjöl per dag och min mage har aldrig varit i bättre form. Innan var jag ofta hård och gick inte på toa mer än var 3 eller 4 dag. Nu går jag varje dag och är mycket...fluffigare i brist på bättre beskrivade ord. Jag minns dock att jag läste att även om op. surkål innehåller mycket probiotika så kan våran tarm inte använda sig av dessa då det är en bakteriekultur som är vegetabilisk, inte animalsik. Finns det något belägg för detta eller en länk där mankan läsa mer? Jag kan tyvärr inte hittta någon info om detta på nätet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zepp Posted July 6, 2016 Share Posted July 6, 2016 Om man säger som så.. strunta i vilket släkte inom faunistiken kusarna tillhör, de är andra släkten än vertebrater hur som helst.. mest bacteria hur som helst. Väldigt få av dessa kommer helskinnade igenom matsmältning, mest sådana som finns i fermenterad föda.. typ surkål. Grejen är väl att den miljö som de trivdes i.. dvs maten, gör att deras fränder gynnas i tarmen.. detta gäller både bra och dåliga Bacteria. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.