Jump to content

Naturligt är inte det samma som hälsosamt eller nyttigt


Rickard
 Share

Recommended Posts

Man bör äta lite utav varje.. för en varierad naturlig kost.. sålunda bör det då ingå en del naturliga gifter oxå.. som arsenik och stryknin.. för att nämna två!

 

Grejen är.. att "naturlig", "varierad", och "lite utav varje" i samband med kost inte ens kan betraktas som Tautologier.. iomed att de inte uppfyller kraven för att vara självklara uttalanden.

 

Det handlar mer om att kollra bort begreppen.. alternativt att sälja någon form av junkfood!

 

Utan vi behöver få i oss en artegen essentiell kost.. och på det sen någon av de fyra macronutrienterna för energibehovet.

 

Och då vet redan de flesta att alkohol/etanol.. inte är bra i för stora doser.. samt så är protein främst en byggsten i kroppen.

 

Återstår således fett och kolhydrater för daglig energi.. bara att välja!

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Att ta ämnena ur sitt sammanhang för att appliceras för något ändamål som narurligt sett inte är kompatibelt med den ursprungligt "tänkta" föreningen utifrån att innovativ spekulation om att man måste prova för att veta något man inget vet om, är inte det modernismens självaste hemlighet? Att om föreningar inte skär sig lite spänande så är det inget nytt och vad som inte är nytt kan inte vara nyttigt.. typ. , däremot spännande för mer spännande spänningar som kan riktas och börja appliceras, ändå.

 

I dynamiska föreningar, dynamiskt och organiskt är också helt olika saker som behöver begripas som handlar, om något helt annat, fullständigt inkpompatibelt. De skär sig.

 

så klart men är de inte spännande som socker exalterar uppåt mot leenden så kan de kanske inte vara nyttiga för alla men iaf några och då har man likföbaskat fått  ett motiv för mål och målsökande  design - för man försöker ju kombinera spänning med nytta. En naturlig "produkt" är ju en naturprodukt som bara finns vare sig man vill eller ej. Så om nu nyponsoppan behöver designas fram för att över huvud taget sälja så måste man först agitera för hur vansinnigt onyttigt det är med alla fritt växande nyponbuskar som lever där helt i onödan till ingen nytta, någonstans kommer ju nyponfabriken in med sina skisser om vilken vinst det är att dricka rafinerade nypondryck och vilket svinn på arbetskraft att stå där osmart och inte genomtänkt nej nej,  och tro att en mekanisk press kommer i närheten av den "naturliga utvinning" som ica har. Vilket jävla svinn att bara tänka tanken.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...