Jump to content

Någon som har testat detta med kokosmjöl eller mandelmjöl?


AGF
 Share

Recommended Posts

Jag tror det funkar som ersättning för mannagryn, men prova mindre sats först innan du slår på stort. Du kan också prova att ha i lite majs- eller rismjöl, om konsistensen skulle bråka. Du kan hacka hel mandel och riven kokos i matberedare, så blir kornstorleken mer som mannagryn. Mjöl är ju oftast mycket mer finmalet.

Link to comment
Share on other sites

Majs tillhör inte det som jag anser vara okej, men mandel och kokos funkar rent kostmässigt. Jo, det är väl bara att prova sig fram, men eftersom den ska stå i 24 timmar och inte blir gjord i dag så får jag låta resultatet vänta lite innan jag kan rapportera in.

Link to comment
Share on other sites

Jag tänkte majs/ris endast i liten mängd för att stabilisera. Men jag förstår din poäng, de är inte några självklarheter hos mig heller. Berätta gärna för oss om resultatet. Jag behöver bra inspo för alternativ till min pastatokiga familj :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...