AGF 217 Postad 14 November, 2016 Share Postad 14 November, 2016 Låter sjukt gott, men för att få en yta på ostbollarna ska man lägga dem i typ mannagrynsmjöl. Någon som är duktig på mjölsorter som vet om det går lika bra med kokosmjöl eller mandelmjöl för detta? De heter Gnudi och är alltså en Gnocki utan hölje. http://www.bbcgoodfood.com/recipes/ricotta-gnudi-sage-butter Citera Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
Xiro 4 952 Postad 14 November, 2016 Share Postad 14 November, 2016 Jag tror det funkar som ersättning för mannagryn, men prova mindre sats först innan du slår på stort. Du kan också prova att ha i lite majs- eller rismjöl, om konsistensen skulle bråka. Du kan hacka hel mandel och riven kokos i matberedare, så blir kornstorleken mer som mannagryn. Mjöl är ju oftast mycket mer finmalet. Citera Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
AGF 217 Postad 14 November, 2016 Författare Share Postad 14 November, 2016 Majs tillhör inte det som jag anser vara okej, men mandel och kokos funkar rent kostmässigt. Jo, det är väl bara att prova sig fram, men eftersom den ska stå i 24 timmar och inte blir gjord i dag så får jag låta resultatet vänta lite innan jag kan rapportera in. Citera Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
Xiro 4 952 Postad 15 November, 2016 Share Postad 15 November, 2016 Jag tänkte majs/ris endast i liten mängd för att stabilisera. Men jag förstår din poäng, de är inte några självklarheter hos mig heller. Berätta gärna för oss om resultatet. Jag behöver bra inspo för alternativ till min pastatokiga familj Citera Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
AGF 217 Postad 15 November, 2016 Författare Share Postad 15 November, 2016 Kör ganska mycket med zuccinipasta här, för jag är väldigt förtjust i pasta själv. Citera Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
margaretha 1 373 Postad 15 November, 2016 Share Postad 15 November, 2016 Jag brukar mala fläsksvålar och panera med först ägg sedan fläsksvålar. 1 Citera Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
AGF 217 Postad 15 November, 2016 Författare Share Postad 15 November, 2016 Fast de ska inte paneras, om du läser receptet, utan själva bilda ett "skal" genom att ligga och dra i mjölet, sedan kokar man dem. Citera Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
AGF 217 Postad 21 December, 2016 Författare Share Postad 21 December, 2016 Kan meddela att det funkade och det var supergott, så jag ska göra såna fler gånger. 1 Citera Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
EVS 1 352 Postad 21 December, 2016 Share Postad 21 December, 2016 Använde du kokos- eller mandelmjöl? Citera Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.