Gå till innehåll

Någon som har testat detta med kokosmjöl eller mandelmjöl?


Recommended Posts

Låter sjukt gott, men för att få en yta på ostbollarna ska man lägga dem i  typ mannagrynsmjöl. Någon som är duktig på mjölsorter som vet om det går lika bra med kokosmjöl eller mandelmjöl för detta? De heter Gnudi och är alltså en Gnocki utan hölje.

 

http://www.bbcgoodfood.com/recipes/ricotta-gnudi-sage-butter

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Jag tror det funkar som ersättning för mannagryn, men prova mindre sats först innan du slår på stort. Du kan också prova att ha i lite majs- eller rismjöl, om konsistensen skulle bråka. Du kan hacka hel mandel och riven kokos i matberedare, så blir kornstorleken mer som mannagryn. Mjöl är ju oftast mycket mer finmalet.

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Majs tillhör inte det som jag anser vara okej, men mandel och kokos funkar rent kostmässigt. Jo, det är väl bara att prova sig fram, men eftersom den ska stå i 24 timmar och inte blir gjord i dag så får jag låta resultatet vänta lite innan jag kan rapportera in.

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Jag tänkte majs/ris endast i liten mängd för att stabilisera. Men jag förstår din poäng, de är inte några självklarheter hos mig heller. Berätta gärna för oss om resultatet. Jag behöver bra inspo för alternativ till min pastatokiga familj :)

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Du har klistrat in innehåll med formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa nytt...