Jocke 0 Postad 18 Februari, 2017 Share Postad 18 Februari, 2017 Vad händer vid återuppvärmning av den resistenta stärkelsen? Ex. Stekt potatis, värma upp matlådan mm Citera Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
Zepp 18 634 Postad 18 Februari, 2017 Share Postad 18 Februari, 2017 Den skall altså ätas kall.. om du skall ha någon nytta utav den som RS. Då återbildas en lite del av stärkelsen till retrograded RS.typ3. https://authoritynutrition.com/resistant-starch-101/ Såå kall rå potatis eller potatismjöl utrört i vatten. Men vill du äta din mat varm så ta i stället jordärtskockor. 2 Citera Länk till inlägg Dela på andra webbplatser
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.