Jump to content

Tillbaka


margaretha

Recommended Posts

Hej är tillbaka i forumet efter operation 31/1. Opererade bort en tårtbit på bröstet fick en rejäl infektion efter 1 vecka legat inne för den. Anaeroba hette infektionen fått antibiotika i droppform. Har nu insatt en sk vac som suger sårvätska ska ha några veckor. Såret ska läkas inifrån. Sedan när det är läkt ska hela bröstet opereras bort. Varför jag skriver är hur jag ska äta . Nu äter jag lchf medel kosttillskott d-vitamin c-vitamin b-vitamon omega r och magnecium. Äter kever flera ggr i veckan är det något som behöver läggas till.

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Hmm... KS sägs hjälpa effekten av antibiotika, kanske ett sätt att snabba upp processen o korta ner kuren? Jag hade också satsat på bra mat för tarmfloran, t ex kefir/fil. Whole food tror jag också är bra för tarmfloran och resten kroppen, och ger bra näringsupptag i förhållande till mängden. Lägger hellre krutet på det än tillskott, t ex mycket fet nordatlantfisk med skinn för omega 3 och D-vitamin. Men din situation är speciell, all respekt för det. Krya på dig, önskar dig allt väl.

 

Ps. Behöver man stötta matsmältningen vid antibiotikakur? T ex 1 msk äppelcidervinäger i ett glas vatten en halvtimme innan maten? Betaine-HCl? Pre- och probiotika? Äta mångsidigt (inom ramarna för lchf/paleo tänker jag) för bra återbildning av rik balanserad tarmflora?

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Tack jag har klarat magen bra ätit surkål däremot har jag fått en allergisk reaktion av antibiotikan finns bara den som hjälper mot denna bakterie. Får äta allergimedecin

 

Det måste man kalla maximal otur! Jag tror faktiskt att du själv har tillräckligt med kunskaper om hur du bör äta. Det är nog mest en fråga om att sköta om dig bäst du kan, enligt konstens alla regler, och härda ut tills det hela är över. Varma lyckönskningar!

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...