Jump to content

Läkerol


Blixtern

Recommended Posts

Hej!

Har blivit beroende av Läkerol på jobbet! Jobbar med folk och har så dålig andedräkt att det blir ett handikapp nästan:/ Som sagt såna typisk LCHF andedräkt, det enda negativa jag har att segja om denna diet. Men hursomhelst.... hur är det med Läkerol egentligen? Innehåller ju nästan bara sockeralkoholer, 1/2pkt per dag, är det helt galet när man satsar på att gå ner i vikt???

VH

Blixtern

Link to comment
Share on other sites

Precis, försök vänja dig av med det. Kanske finns det starka minttabletter som du kan ta och några färre per dag? Eller kan du tänka dig tuggummi (vet iofs inte om det är bättre...). Munskölj...?

Ahhh, jobbigt problem, förstår jag....

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Tack för era svar!  Tror inte heller att det är speciellt bra med läkerol men ibland är det bra att höra det från andra:)  Ja, så barnslig är jag, hehe:)  Så inget mer läkerol.  Får ta med munskölj till jobbet:)  Men vore dock intressant om någon kan svara hur det är med sockeralkoholerna som finns bl a i läkerol och vissa LCHF choklad.  Påvärkar det ketosen tex?  Har man gjort någon studie på detta?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hej! Har blivit beroende av Läkerol på jobbet! Jobbar med folk och har så dålig andedräkt att det blir ett handikapp nästan:/ Som sagt såna typisk LCHF andedräkt, det enda negativa jag har att segja om denna diet. Men hursomhelst.... hur är det med Läkerol egentligen? Innehåller ju nästan bara sockeralkoholer, 1/2pkt per dag, är det helt galet när man satsar på att gå ner i vikt??? VH Blixtern

 

Ett tips jag hört från restaurangfolk/servitörer -triser, är att ha en liten kryddnejlika i munnen. Man ska ju inte svälja den, den är ju vass, men mjuknar en aning av saliven. Bra mot oönskad andedräkt sägs det. Funkar på så sätt att saliven blir riklig.

 

Sockeralkoholer påverkar blodsockernivån. Dåligt för diabetiker. Kanske marginellt.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...