Jump to content

Träffa Team Kostdoktorn?


Recommended Posts

Planeringsmöte hos oss

Team Kostdoktorn skulle vilja träffa dig i Stockholm i början av april för en diskussion om hur man kan göra LCHF enklare och Kostdoktorn bättre. Tycker du att LCHF kan vara svårt och vill hjälpa oss att förstå hur vi kan göra det enklare?

Om du är intresserad av att delta, kommentera nedan. Du behöver inte ange mejladress eller andra personliga uppgifter i själva kommentaren, men vi vill veta om du är medlem eller inte. Välkommen att anmäla ditt intresse!

Inlägget Träffa Team Kostdoktorn? dök först upp på Kostdoktorn.

Visa hela artikeln

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Det här var ett test att spegla inläggen på bloggen till forumet ...så skulle man kunna diskutera dem här om man ville ...men jag inser att det inte var någon bra ide. ;-)

 

T ex som när du svarar här iAnna så är det inte alls säkert att den som gjort blogginlägget kommer att läsa kommentarerna här ...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Fast idén är inte dålig... Om det är ett sätt att få lite mer långlivade diskussioner kring olika blogginlägg, kan det vara vettigt. Men då måste det ju framgå att det är det som är meningen. Många diskussioner på bloggen stannar ju av innan de ens har börjat... Däremot så kanske man bör förutsätta att den som gjort ursprungsinlägget faktiskt ansvarar för att också följa kommentarerna, om det ska vara någon mening med det. Men om teamet lägger hit blogginlägg där de önskar mer diskussion och/eller feedback och sedan också visar intresse för det som skrivs här, så skulle det kunna bli riktigt bra!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...