Jump to content

Fyllning till kyckling?


np422
 Share

Recommended Posts

Hej,

Jag gillar att titta på Scott Rea på youtube, hans videos går under rubriken "All meat - no bull, pleased to meat you" - vilket låter som ganska LCHF-kompatibelt för det mesta.

I videon nedanför så gör han fylld kyckling, och normalt så använder man ju vitt bröd att fylla sin kyckling med, är det någon som har några bra LCHF-alternativ?
 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

För många många många år sedan hade jag något recept på kyckling med inspiration från Mellanöstern. Den fylldes med en blandning av köttfärs+ris+jordnötter, om jag inte minns fel.

Var väl ingen superhöjdare (blev ganska tort), men som något att spåna vidare på kanske..

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Kyckling benades ur, fylldes, snörades ihop och blev en utmärkt måltid på ett lite roligt sätt.

Det slutade med att jag fyllde den med äpple, salvia och salldslök.

Jag skalade äpplet och kokte upp skal+kärnhus i en skvätt vatten och låt det reducera under tiden jag benade ur kycklingen, smörstekte äpplebitarna med salva och salladslöken fick vara med en liten stund på slutet - sedan slog jag på äpplereduktionen och lät det koka ihop ytterligare något minut.

Övriga tillbehör var kolhydratsnåla så måltiden klockade in på under 15g kylhydrater per portion trots äpplet.

kyckling.jpg

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...