Jump to content

Frysta eller färska grönsaker – vad är nyttigast?


Recommended Posts

GettyImages-521265143-1600×1103

En ny studie har funnit att frysta grönsaker har samma näringsvärde som sina färska motsvarigheter, vilket tyder på att frysta grönsaker kanske har ett onödigt dåligt rykte:

Frysta grönsaker är praktiskt när du har bråttom, men vill ha en hälsosam LCHF-måltid. Häll bara upp i en kastrull och låt koka några minuter. Smaklig måltid!

Mer

LCHF för nybörjare

Tidigare

Grönare mat med LCHF

Inlägget Frysta eller färska grönsaker – vad är nyttigast? dök först upp på Kostdoktorn.

Visa hela artikeln

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...