Blogg-Postare Posted April 6, 2017 Share Posted April 6, 2017 Vad är det i din kost som skadar, fett eller socker? Här är en intressant artikel och historisk tillbakablick som går igenom allt från den stora fettskräcken i mitten av 1900-talet till inflytandet av den banbrytande journalisten Gary Taubes: The New Yorker: Is Fat Killing You, or Is Sugar? Varning dock för den inte så uppdaterade slutsatsen att äta allt med måtta. Detta konventionella råd, präglat av ”sunt förnuft”, har misslyckats stort i årtionden. Se bara på de exploderande epidemierna av fetma och diabetes. Tidigare Dieter som spökar – i det förflutna, nu och i framtiden Rivaliteten mellan Atkins och Ornish: ”Lågkolhydratkost kontra kolhydratrik kost” Nina Teicholzs bästsäljare ”The Big Fat Surprise”: Så introducerades fettsnål kost i USA Video om lågkolhydratkostens historia 14,9 av 5 stjärnor5 stjärnor92%4 stjärnor7%3 stjärnor0%2 stjärnor0%1 stjärna0%13 röster1348:15 24,7 av 5 stjärnor5 stjärnor76%4 stjärnor15%3 stjärnor7%2 stjärnor0%1 stjärna0%13 röster131:27:25 34,4 av 5 stjärnor5 stjärnor85%4 stjärnor0%3 stjärnor0%2 stjärnor0%1 stjärna14%7 röster740:45 44,4 av 5 stjärnor5 stjärnor80%4 stjärnor0%3 stjärnor0%2 stjärnor20%1 stjärna0%5 röster539:01 Inlägget Är det fett som dödar – eller är det socker? dök först upp på Kostdoktorn. Visa hela artikeln Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.