Blogg-Postare Posted April 13, 2017 Share Posted April 13, 2017 Varför fortsätter vi att rekommendera lättprodukter, när det finns noll bevis för att de gör något gott? Här är ytterligare en spik i kistan för fettsnålt. En ny stor studie visar att de som konsumerar fettsnåla mejeriprodukter får diabetes i mycket högre utsträckning. Samtidigt har de som konsumerar mest mejerifett 46 procent lägre risk att utveckla diabetes. Att ge råd om fettsnåla mejeriprodukter är nu helt omodernt enligt en ledande forskare, dr Dariush Mozaffarian, som säger att vi helt enkelt skulle ”ta bort rekommendationerna om fettinnehåll”. Det är kanske ett bra första steg. The Telegraph: Full-Fat Milk ‘May Drastically Reduce Risk of Diabetes’ – Study Mer Så normaliserar du ditt blodsocker Tidigare Ännu en studie visar att de som äter feta mejeriprodukter är friskare Kan lättmjölk vara sämre för hälsan än standardmjölk? Video om typ 2-diabetes 4,7 av 5 stjärnor5 stjärnor77%4 stjärnor11%3 stjärnor11%2 stjärnor0%1 stjärna0%9 röster910:23 4,9 av 5 stjärnor5 stjärnor93%4 stjärnor0%3 stjärnor6%2 stjärnor0%1 stjärna0%15 röster1505:13 4,9 av 5 stjärnor5 stjärnor90%4 stjärnor10%3 stjärnor0%2 stjärnor0%1 stjärna0%10 röster1045:20 4,9 av 5 stjärnor5 stjärnor92%4 stjärnor7%3 stjärnor0%2 stjärnor0%1 stjärna0%13 röster1348:15 Inlägget Fullfeta mejeriprodukter ”kan drastiskt minska risken för diabetes” dök först upp på Kostdoktorn. Visa hela artikeln Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.