Jump to content

WordPress-utvecklare sökes. Förändra världen med Team Kostdoktorn i Stockholm


Recommended Posts

Johan

Vi söker nu en stjärnprogrammerare i Stockholm, med fokus på WordPress.

Kostdoktorn och Diet Doctor har 200 000 dagliga besökare, 12 heltidsanställda, och växer med 300-400% per år. Vårt mål är att ge människor överallt makten att revolutionera sin hälsa.

Är du en stjärna som är fast i ett mindre spännande jobb? Känner du att du är ämnad för något viktigare, mer meningsfullt och med större utvecklingsmöjligheter?

Vi kan matcha din lön och erbjuda dig att bli delägare i ett nytt och explosivt växande företag. Ännu viktigare – vi kan ge dig chansen att vara med och förändra världen, som en viktig del av ett team med enorma ambitioner.

Alternativt: Känner du någon som kan passa perfekt? Tipsa gärna personen! Här är mer om tjänsten:

Om Kostdoktorn

Mitt under pågående epidemi av fetma, diabetes och andra sjukdomar får människor runt om i världen ännu dåliga råd – ta fler piller och fortsätt äta ungefär som tidigare (även om det gör dig sjuk). Läkemedelsindustrin och livsmedelsindustrins lobbyister ser gärna till att ingen meningsfull förändring sker, för att bevara en lönsam marknad. Gamla experter fortsätter att sprida föråldrade och felaktiga idéer som bromsar utvecklingen.

Men industrins lobbyister och mossiga experter kan inte styra över internet, de kan inte stoppa kunskap och inspiration från att spridas där. Vårt jobb är att snabba på den utvecklingen, och se till att fler människor får möjligheten att revolutionera sin hälsa och nå sin potential.

Mer om Kostdoktorn

Om dig

Vi letar efter en WordPress-utvecklare i toppklass som kan jobba med oss på vårt centrala kontor i Stockholm. Jobbet är omväxlande och kräver bred kunskap och djup förståelse för hur relevant teknik fungerar.

 • Du har mångårig erfarenhet att skriva bra och effektiv kod som hanterar de prestandakrav som ställs med miljontals besökare. Du har god teknisk smak, och vill hitta rätt lösning istället för tillfälliga fix.
 • Du gillar att lösa problem och arbeta självständigt.
 • Självklart har du mycket god kunskap i teknikerna runt WordPress: PHP, JavaScript / jQuery, SQL, HTML och CSS. Det är i den miljön som huvuddelen av arbetet kommer att ske.
 • Erfarenhet från andra programmeringsspråk och tekniska plattformar är ett stort plus.
 • Du bor i Stockholm.

Nödvändiga egenskaper

 • Goda kunskaper i engelska, muntligt och skriftligt.
 • Kompetens och idéer som kan förstärka och förbättra vår organisation.
 • Höga ambitioner, en vilja att sikta mot maximal kvalitet och ständig förbättring.
 • En tro på våra värderingar: Vikten av enkelhet (tänk Apple) och trovärdighet – du tycker exempelvis själv att det är viktigt att efter bästa förmåga ha en hälsosam livsstil, och undviker i möjligaste mån dåliga kolhydrater. Du har också en stark vilja att göra något gott och meningsfullt för världen.
 • En vilja att lära snabbt. Problemen vi arbetar med är enorma – hundratals miljoner människor drabbas. För att kunna påverka behöver vi arbeta både hårt och smart, samt lära oss snabbt.
 • Vi gillar öppen källkod, och ser gärna att du har möjlighet att bidra till WordPress och de tillägg vi använder. Att tidigare ha bidragit till WordPress är ett klart plus.

Därför skulle du vilja jobba för Kostdoktorn / Diet Doctor

Detta är chansen för dig som vill påverka världen, och dessutom vara en av de första på en spännande resa.

Vårt mål är att göra det möjligt för människor världen över att revolutionera sin hälsa. Våra möjligheter att göra det tillväxer nu exponentiellt – för 2,5 år sedan jobbade ingen heltid i företaget, nu är vi 12 heltidsanställda (tre inom IT-utveckling) och ett tjugotal på deltid, frilans eller som moderatorer.

Vi finansieras av våra medlemmar, nu över 33 000, vilket är dubbelt så många som för ett halvår sedan. Vi växer extremt snabbt och det är en spännande tid att vara en del av Team Kostdoktorn.

Naturligtvis betalar vi marknadsmässiga löner. Du kan få samma lön hos oss (eller högre) än du har idag, plus få möjlighet att bli delägare – samtidigt som du får ett mer spännande och meningsfullt arbete.

labadee-1600x1056Nice

Utöver arbete på vårt centrala Stockholmskontor ingår en del resor med teamet, exempelvis en veckolång low carb-kryssning i Karibien varje år (det är frivilligt att följa med). Vi planerar också snart en långweekend med teamet i en stuga i Nice, Frankrike.

Ansök nu

Är du en stjärnprogrammerare som vill påverka världen i ett djupt meningsfullt uppdrag? Blir du nyfiken och funderar på om det är dig vi söker? Skicka då in en ansökan.

Skicka in följande fem saker till andreas@kostdoktorn.se inom två veckor, senast tisdag 9:e maj.

 1. Personligt brev på mellan en halv till en A4 om varför du är perfekt för detta jobb. Write it in English for bonus points.
 2. CV med referenser och gärna bild.
 3. Utfört arbete som du tycker visar upp dina kvalitéer som en WordPress-utvecklare.
 4. Löneförslag
 5. Bonus: Kortfattade förslag och tankar på hur Kostdoktorns verksamhet idag kan förbättras, särskilt när det gäller IT.

Vi kommer att gå igenom alla ansökningar och kontaktar sen snabbt särskilt intressanta sökande för intervjuer.

Det gör inget om du har uppsägningstid – om nödvändigt, väntar vi gärna på precis rätt person.

Lycka till!

Mer

Mer om Kostdoktorn

Team Kostdoktorn


Inlägget WordPress-utvecklare sökes. Förändra världen med Team Kostdoktorn i Stockholm dök först upp på Kostdoktorn.

Visa hela artikeln

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...