Jump to content

”Färdiga inköpslistor och recept är verkligen lyx”


Recommended Posts

Challenge

Över 15 700 personer har hittills anmält sitt intresse för att delta i Kostdoktorns LCHF-utmaning. Starten går varje söndag och utmaningen är GRATIS och reklamfri. Ta en titt på vår stora kom igång-guide.

Många har frågor och efterlyser tips och stöd, diskussion och personliga råd för att lättare fortsätta med LCHF. Varmt välkommen till Kostdoktorns forum! Här finns djup kunskap, stor erfarenhet och varm stämning. Gratis och för alla!

Läs också kommentarerna under LCHF-utmaningens olika delar, där finns svar på det mesta!

Här är utdrag ur några mejl vi har fått under den senaste veckan:

Feedback

Det har gått bra! Inget socker, inga kolhydrater, har dock ätit en frukt alternativ blåbär eller hallon varje dag. Har gått ner drygt ett kilo. Mår bra och har kunnat träna precis som vanligt. Kommer såklart att fortsätta med LCHF!

Tycker det var ett superbra sätt att komma igång. Att man får färdiga inköpslistor och recept är verkligen lyx. Goda och lättlagade recept. Bra inspirationsfilmer. Har inte minskat i vikt, men i centimeter och mår så bra i kroppen och framförallt magen. Tack!

För mig är LCHF också en skola där jag lär mig att lyssna till min kropp och också att lita på min kropp.
Jag började äta enligt LCHF i mitten på april. Jag läste på nätet och köpte någon bok i ämnet. Jag tyckte ändå att det var lite svårt att veta vad jag skulle äta och då hamnade jag på www.kostdoktorn.se.

Jag gick mest med i utmaningen för att testa sidan och få ny inspiration. Efter tre dagar blev jag medlem och det var precis vad jag behövde. Innan tyckte jag att det var svårt att veta hur mycket jag skulle äta och hur mycket jag kunde förvänta mig att gå ner i vikt. För mig är LCHF också en skola där jag lär mig att lyssna till min kropp och också att lita på min kropp. Det är nog det svåraste för jag har inte lyssnat på den på mycket länge. Jag är 50+ och har fått höra att det inte går att gå ner i vikt när man väl har kommit in i klimakteriet, men det stämmer ju inte. Jag går stadigt ner 0,5 kilo i veckan, det kanske kan tyckas som ett långsamt tempo, men även ett långsamt tempo leder ju i mål. ?

LCHF är inte en diet utan en livsstil för mig som jag mår jättebra av och kommer att fortsätta med. Möjligen kommer jag bli en liberal LCHF:are när jag nått min målvikt, men inte mer kolhydrater än så. Tack för ert fantastiska jobb och för att ni hjälper mig!

Sockersuget försvann. Inte lika hungrig mellan varven

Jag tycker att LCHF-utmaningen har varit bra. Tycker att upplägget har varit bra med mejl varje dag. Menyerna har varit mycket bra och lätta och recepten supergoda! Kort sammanfattat; toppen! Tack! ?

Skönt också med ”enkla” recept som inte behöver 1000 ingredienser.
Ett jättebra och enkelt verktyg att kickstarta LCHF med. Skönt att själv slippa leta recept och efterforska. Det är bara att göra som det står! Det, i kombination med att kunna skriva ut färdiga veckorecept och inköpslista, gör det enkelt att planera veckan. Skönt också med ”enkla” recept som inte behöver 1000 ingredienser. På grund av er hjälp har jag kunnat koncentrera mig på att klara utmaningen på ett enkelt och lärorikt sätt. Tack för hjälpen!

Positivt är att det är ett fantastiskt bra upplägg med recept, inköpslistor för allt som behövs, peppande mejl varje dag, med mera. Negativt för mig var att jag faktiskt var hungrig även om jag ökade smörmängden och jag gick heller inte ner något i vikt. Kanske det beror på hormoner, jag är 57 år, jag vet inte, lite besviken men kommer att köra periodisk fasta och bara äta en LCHF-middag varje dag. Tror det fungerar bättre för mig att inte äta alls för att slippa gå hungrig, kanske låter bakvänt men så fungerar jag.

Kom igång

Vill du också komma igång? Anmäl dig till vår gratis tvåveckors-LCHF-utmaning!

Du kan också använda vår gratis guide LCHF för nybörjare. Om du vill underlätta maximalt rekommenderar vi vårt nya verktyg Kostdoktorns veckomenyer – prova gratis en månad. Ingen reklam, ingen bindningstid.

Mer

LCHF för nybörjare

Ketogen kost för nybörjare

Hur man går ner i vikt

Kostdoktorns forum

Över 500 framgångshistorier

Stöd Kostdoktorns arbete

Vill du ge ditt stöd till Kostdoktorn och få tillgång till bonusmaterial? Ta en titt på vårt medlemskap.

Prova gratis i en månad

Video om LCHF

PS

Har du en framgångshistoria du vill dela med dig av? E-posta (fotografier uppskattas) till annika@kostdoktorn.se. Berätta om vi får publicera ditt namn och foto eller om du vill vara anonym.

Inlägget ”Färdiga inköpslistor och recept är verkligen lyx” dök först upp på Kostdoktorn.

Visa hela artikeln

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...