Jump to content

Ny veckomeny utan mejeriprodukter


Recommended Posts

Våra veckomenyer ger dig allt du behöver för att lyckas med LCHF. Veckomenyer, recept och inköpslistor – ingen planering behövs! Byt ut eller hoppa över måltider – recept och inköpslistor anpassas automatiskt efter ditt val.

En nyhet är att du kan byta ut precis vilken måltid du vill i veckomenyn och inköpslistan anpassas efter ditt val. Observera att den här nya och efterfrågade funktionen är helt ny, en beta-version. Om du upptäcker någon bugg eller har andra förbättringsförslag gällande veckomenyerna uppskattar vi om du mejlar till kundservice@kostdoktorn.se.

Vi har nu 45 veckomenyer tillgängliga – inklusive strikt ketogent, måttlig LCHF, vegetariskt, mejerifritt eller Team Kostdoktorns favoriter – vi lägger till en ny meny varje vecka. Här hittar du veckans nya meny:

Mejerifri #4

En färgsprakande veckomeny för dig som gärna undviker mejeriprodukter – förutom smör. Menyn bjuder på flera snabblagade klassiker som köttfärssås med zucchinipasta (zoodles) och fransmännens favoritsallad niçoise. Men vi har även kryddat med några spännande rätter som lax med broccoli och ”cowboysås” och en härlig vegopaj som inte bara är mejerifri utan även fri från nötter som annars är en vanligt förekommande ingrediens i LCHF-pajer. Hoppas det smakar! Veckomenyn →

Inlägget Ny veckomeny utan mejeriprodukter dök först upp på Kostdoktorn.

Visa hela artikeln

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...