Jump to content

Gott till kräftskivan!


Recommended Posts

Many colorful crayfish on a plate with dill, blue background

Nu är det hög tid att duka upp inför sensommarens mest efterlängtade fest – kräftskivan. Även om kräftorna kokas i en lag med socker rinner det mesta av och det man får i sig innehåller trots allt väldigt få kolhydrater (cirka 1 g per 100 g). Om du ändå vill undvika sockret kan du njuta av andra läckerheter från havet som havskräftor och räkor. Servera gärna tillsammans med en välfylld ostbricka och god smaksatt majonnäs för extra smak och mättnad.

Receptinspiration

Man måste sluka ett helt berg med kräftor om man ska lyckas bli mätt enbart på dem. Här nedan hittar du lite matig inspiration för en riktigt lyckad LCHF-kräftskiva.


Vår alkoholguide – bäst och sämst >
Vatten kommer alltid vara den bästa måltidsdrycken men ibland kanske man vill dricka någonting som känns mer festligt. I vår guide ser du hur mycket kolhydrater olika drycker innehåller.

Inspireras och diskutera i forumet >
Annette ska på kräftskiva och efterlyser tips på vad man kan välja att äta till. Kom med tips eller låt dig inspireras!

Inlägget Gott till kräftskivan! dök först upp på Kostdoktorn.

Visa hela artikeln

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...