Jump to content

What the Health


apfaktor
 Share

Recommended Posts

Å så var vi där igen...ännu en dokumentär på Netflix (What the health är titeln)...fast denna visar inte att socker är farligt...den visar istället att kött och kyckling är cancerogent och att ägg är en hjärtinfarkt i snygg förpackning. Då uppstår ju en rad intressanta frågor. 1. Om ägg är farligt...vad sjutton ger amerikanarna sina höns att äta? 2. Det finns evidens på b.l.a Pubmed att det är själva den bruna-svarta stekytan på köttet som är cancerogen och 3. De läkare som säger att kött är farligt men att socker inte har något med diabetesutveckling att göra och inte heller fetma, har de i värsta fall rätt, halvrätt eller pågår ett amerikanskt inbördeskrig mellan kött och sockerindustrin där dem har aktier? Någon som kan bringa klarhet i detta tro?

Link to comment
Share on other sites

Med tanke på att upphovsmakarna till filmen är kända veganer så vore det märkligt om dom kom fram till att kött är bra :P

När det gäller sockret så var det väl på ett ungefär så här: Nånstans 50 eller 60-tal så skulle man i USA bestämma vilket som var värst för hälsan. Fett eller socker. Sockerindustrin hade mest pengar och "vann" kampen. Och på den vägen är det :(

 

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...