Jump to content

”Utmaningen är helt suverän”


Recommended Posts

Challenge

Nära 22 000 personer har hittills anmält sitt intresse för att delta i Kostdoktorns LCHF-utmaning. Starten går varje söndag och utmaningen är GRATIS och reklamfri. Ta en titt på vår stora kom igång-guide.

Många har frågor och efterlyser tips och stöd, diskussion och personliga råd för att lättare fortsätta med LCHF. Varmt välkommen till Kostdoktorns forum! Här finns djup kunskap, stor erfarenhet och varm stämning. Gratis och för alla!

Läs också kommentarerna under LCHF-utmaningens olika delar, där finns svar på det mesta!

Här är utdrag ur några mejl vi har fått under den senaste veckan:

Feedback

Bra initiativ med en tvåveckorsutmaning. Många fina recept med en bra blandning mellan olika råvaror. Lite nya smaker och kryddblandningar för mig, det var spännande att prova på. Otroligt enkla (förenklade) recept, vilket är bra för de som annars inte lagar mat. Själv föredrar jag att laga all mat från grunden, jag har t ex använt lök istället för pulver. Min man kommer från Iran och vi har gjort LCHF-utmaningen tillsammans. Vi har ibland använt lite andra kryddor för att få fram de iranska smakerna och kryddblandningarna som vi båda älskar. Det är bra att ni har flera olika kategorier av LCHF-recept.

Jag äter ingen frukost måndag-fredag när jag jobbar så jag har mestadels ätit LCHF-lunch och middag under vardagarna. När jag läste inköpslistan för vecka 1 så trodde jag att jag hade läst fel när det stod 45 ägg (för två personer), det kändes som om det var en halvårskonsumtion. Det var bra att ni hänvisade till andra frukostar för även om jag hade ätit ägg så hade det nog känts främmande att äta 22-23 ägg på en vecka.

Jag är gluten- och laktosintolerant och har även svårt med laktosfria produkter och ost vilket gjorde utmaningen lite svårare. Har också svårt att hitta balansen med allt fett, det tar väl ett tag att lära sig laga maten på ett annat sätt.

Lite nya smaker och kryddblandningar för mig, det var spännande att prova på. Otroligt enkla recept, vilket är bra för de som annars inte lagar mat.
För övrigt vill jag säga att jag är oerhört glad och tacksam över att du/ni arbetar med Kostdoktorn. Ibland dröjer det månader innan jag går in på er webbsida, men jag fortsätter vara med för att stödja er i det arbete ni gör för att göra människor friskare. Ni behövs, som en kompetent motvikt till livsmedelsindustrin och all reklam med desinformation som gör folk sjukare. Mycket bra information inom så många olika områden. Bra att ni har med många filmer med läkare som har en diametralt annan uppfattning än läkemedels- och livsmedelsindustrin. Jag tänker att det är viktigt att ha med många läkare eftersom så många människor är ”vilseledda” och de behöver flera läkares forskning och tankar för att överhuvudtaget börja reflektera över att det finns andra sätt än mediciner när man vill leva sitt liv och må bra! TUSEN TACK!

Utmaningen är helt suverän. Så enkel att följa och så ger den resultat. Tack!

Hei Kostdoktorn! På grunn av uforutsette hendelser måtte jeg utsette oppstarten med èn uke, slik at jeg nå er inne i uke to av programmet. I løpet av disse dagene har jeg mistet over tre kilo vekt uten å være sulten i det hele tatt. De fleste dagene har jeg heller ikke hatt behov for å spise frokost. Det er jo fantastisk i seg selv, tatt i betraktning at jeg har gått sulten de siste tjue årene, men forsatt gått opp i vekt.

Det er lett å følge programmet, men jeg har noen bivirkninger som for eksempel hjertebank. Det er ikke verre enn at jeg kan leve med det og antar det går over snart.

Jeg har vært medlem siden i vår og har forsøkt å spise lite karbohydrater, men har ikke fulgt rådene helt og hadde heller ingen stor vektnedgang. På den annen side gikk jeg ikke opp heller. En av feilene jeg gjorde var nok å drikke melk til måltider. Nå drikker jeg bare vann.

Jeg er selvfølgelig spent på hvor mye jeg kan ta av denne uka. Takk for all informasjon og for mange gode matretter.

Kom igång

Vill du också komma igång? Anmäl dig till vår gratis tvåveckors-LCHF-utmaning!

Du kan också använda vår gratis guide LCHF för nybörjare. Om du vill underlätta maximalt rekommenderar vi vårt nya verktyg Kostdoktorns veckomenyer – prova gratis en månad. Ingen reklam, ingen bindningstid.

Mer

LCHF för nybörjare

Ketogen kost för nybörjare

Hur man går ner i vikt

Kostdoktorns forum

Över 500 framgångshistorier

Stöd Kostdoktorns arbete

Vill du ge ditt stöd till Kostdoktorn och få tillgång till bonusmaterial? Ta en titt på vårt medlemskap.

Prova gratis i en månad

Video om LCHF

PS

Har du en framgångshistoria du vill dela med dig av? E-posta (fotografier uppskattas) till annika@kostdoktorn.se. Berätta om vi får publicera ditt namn och foto eller om du vill vara anonym.

Inlägget ”Utmaningen är helt suverän” dök först upp på Kostdoktorn.

Visa hela artikeln

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...