Jump to content

Kommit igång på gymmet


MalinBÅ

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Idag var det tredje gången jag var på gymmet. Tycker det är kul att träna, men det märks hur stress påverkar prestationen. Har haft ganska mycket känslomässig belastning senaste tiden, samt att hunden blev dålig i magen i går kväll och behövde ut halv fyra i morse. Det gjorde att musklerna svarade inte riktigt som jag ville, fick sänka vikten på vissa övningar. Dessutom har det blivit lite för mycket grönsaker senaste tiden vilket påverkat magen en del. När magen inte fungerar bra, så märker jag av trötthet/energibrist i musklerna oavsett om jag fått i mig tillräckligt med energi från fett och protein. Hoppas på ett bättre pass nästa vecka. PS Mitt boendestöd kämpar på med LCHF och enligt henne går det bra:).

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Nu har jag haft två träningspass som gått riktigt bra. Tydligen så ska jag i princip nolla kolhydraterna för att ha bäst energi. Trots att det även blivit mycket ridning dagarna före och efter, så tycks kroppen återhämta sig väldigt snabb ju mindre kolhydrater jag äter. Saknar nästan träningsvärken som gör att man får ett kvitto på att man tagit i ordentligt. Med en kropp som lidit av kronisk värk i många år och lätt blivit utmattad så är jag nu så glad att allt går åt rätt håll, vilket jag till stor del kan tillskriva kosten. Vikten går också sakta nedåt vilket tyder på att stressen har minskat.

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Det har under hösten blivit ett pass i veckan. Har precis ökat på med ett pass till i veckan, som direkt blev ytterligare ett. Träningen går toppen på ketogen kost. Idag åt jag kycklingklubba, broccoli, kokosolja och smör till frukost. på eftermiddagen en burk sardiner samt en kopp fettkaffe. Framåt fem hade jag så mycket energi att jag bestämde mig för att åka till gymmet, trots att jag var där igår. Gick hur bra som helst, bra med energi och styrka i kroppen. Avslutade dagen med kycklinglever, broccoli och avokadoolja. Nu får kroppen villa, åtminstone tills på söndag. Nästa vecka har jag bokat tid med PT:n på gymmet för att få hjälp att komma vidare i träningen. När allt i kroppen fungerar till max är livet underbart.

  • Like 2
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...